12 Monkeys Macaraz

Premium e-juice fra Twelve Monkeys, laget i Canada

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 139,00
Detaljer
Detaljer

MacaRaz er en ferdig blandet premium e-juice fra 12 Monkeys Vapor med smak av franske makaroner, mandler og bringebær.

Væsken er nikotinfri. Rist flasken før bruk.

Væsken har et VG/PG forhold på 65% VG og 35% PG og kommer i shortfill flasker, det vil si du må tilsette litt av egen VG/PG base..


Flasken med 30ml gikk ut på dato i mai 2019 og selges derfor til sterkt redusert pris. Smaken er fortsatt like god, og e-juicen er ikke dårlig selv om datoen er passert.   

Beskrivelse fra 12 Monkeys:

The macaques love their fruits, but also their pastries! MacaRaz unites these two with a delicious intricate confection of French macaron, nutty almonds and raspberry filling. Perfect for an exquisite treat on the go!

Mer informasjon
Mer informasjon
Produsent 12 Monkeys
Smak, detaljert Makaroner, Mandel, Bringebær
VG/PG blandingsforhold 70/30
Nikotinstyrke 0 mg/ml
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (3)
Smakfull!
Karakter
Jeg velger vanligvis ikke denne smaksprofilen når jeg ser etter ejuice, men jeg har prøvd flere andre smaker fra 12 Monkeys, og jeg er en stor fan av merket.
Denne smaken skulle også vise seg å være fantastisk. Veldig smakfull. Absolutt verdt å prøve ut, og du kommer ikke til å¨bli skuffet!
Omtale av Hildegunn (Sendt inn 07.06.2019)
En av de beste!
Karakter
WOW! Prøvde Harambae på Crown 3 for lenge siden og fikk liksom ikke helt den store opplevelsen. Denne derimot er helt fantastisk. Perfekt blanding av bringebær og mandler. Ikke for søt i det hele tatt. Definitvit en juice jeg kommer til å kjøpe en gang i måneden. Både denne og Matata er veldig gode. Ingenting å klage på her! Omtale av Hildur (Sendt inn 27.05.2019)
Åføy
Karakter
Denne her hadde ingenting på en dripper å gjøre hos meg ihvertfall, veldig kvalemende bær / nøtter / kjeks noe, nei takk, spesielt siden 12 Monkeys har så mange andre gode smaker. Omtale av Ravuno (Sendt inn 02.05.2018)
Skriv din egen omtale
Du omtaler nå: 12 Monkeys Macaraz
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter

Alderskontroll

Du må være over 18 år for å handle på denne siden.

UNDER 18