Alderskontroll

Det er dessverre et stort problem at mindreårige bestiller e-sigaretter på nett. For å unngå denne problematikken på nettsiden vår, har vi i samarbeid med Klarna laget et system for alderskontroll i kassen. Når du går til kassen vil du derfor måtte oppgi fødselsnummeret ditt (11 siffer) for å fullføre en handel. Fødselsnummeret brukes sammen med navnet ditt for å bekrefte at du er over 18 år gammel, og at du er den personen du gir deg ut for å være. Denne informasjonen blir skrevet inn på Klarna sine sider, og de sender deretter fødselsdatoen tilbake til oss sånn at vi kan vurdere om du er gammel nok eller ikke. Hvis du er under 18 år gammel, vil du bli sendt tilbake til handlevognen før du prøver å betale. 

Fødselsnummer blir ikke regnet som sensitiv informasjon av Datatilsynet, men denne type informasjon blir allikevel ikke lagret i vår database av hensyn til personvern.

Hvis du ikke ønsker å oppgi fødselsnummer, kan du bare kontakte oss på telefon, så oppdaterer vi kontoen slik at du ikke trenger å fylle inn denne informasjonen ved bestilling.

Takk for forståelsen, og at du hjelper oss med å forhindre at mindreårige bestiller e-sigarett på nett :)

Til toppen