Aspire Premium Kit

Flott startsett fra Aspire av god kvalitet. Settet består av den populære fordamperen Nautilus Mini og et regulerbart 1000mAh batteri.

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 559,00
Detaljer
Detaljer

Aspire Premium Kit er et startsett i høy kvalitet fra det velrennomerte firmaet Aspire. Dette firmaet har i lang tid vært kjent for å lage noen av de beste fordamperne som er på markedet. Aspire har nå også begynt å lage batterier i høy kvalitet og har derfor kommet ut med dette startsettet. Settet inneholder produktene Aspire Nautilus Mini og Aspire CF VV+ Battery samt USB batterilader og vegglader. Settet inneholder alt du trenger for å begynne med damping unntatt e-væske.

Aspire Nautilus Mini er en bunncoilfordamper med luftjustering. Ved å skru på den nedre ringen på fordamperen, kan du velge mellom 4 forskjellige innstillinger for å justere luftinntaket. Dette systemet gjør det mulig å produsere store mengder damp med en ren og klar smak. Med 4-port systemet på Nautilus, kan du nå justere hvor tungt eller lett inntrekket skal være, hvor varm eller kald dampen skal være og hvor mye damp som produseres. Nautilus er også veldig enkel å montere og fylle på. Forskjellige e-væsker fungerer best med forskjellige innstillinger og Nautilus gir deg muligheten til å justere dette sånn som du vil. 

Aspire CF VV+ er et kraftig e-sigarett batteri på 1000 mAh med variabel volt. Disse batteriene fra Aspire er noen av de få eGo batteriene på markedet som er av skikkelig god kvalitet. Batteriet har endepunkter i rustfritt stål, metallknapp og en kropp i karbonfiberdesign. Aspire CF VV+ er spesielt konstruert for bruk sammen med Aspire Nautilus Mini, men kan brukes sammen med stort sett alt av tanker på markedet som har 510 eller eGo gjenger.

Fordamperhodene i settet bør byttes ut med ca. 10-20 dagers mellomrom.
Nye fordamperhoder kan kjøpes her.


Aspire Premium Kit inneholder:

Mer informasjon
Mer informasjon
Produsent Aspire
Vekt (gram) 108 gram
Motstand, coil 1,8 ohm
Volt Variabel 3,3-4,8v
Lengde 178 mm
Gjenger 510 og eGo
Sertifiseringer CE, ROHS
Ladetid Ca. 3 timer
Vanskelighetsgrad Viderekommen
Type coil Bunncoil
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (5)
Tommel opp
Karakter
Veldig bra produkt!! Gir mye damp og smak Omtale av Thrh (Sendt inn 26.01.2017)
Fantastisk
Karakter
Fantastisk Omtale av Ole (Sendt inn 25.01.2017)
Review from Lars Isaksen
Karakter
Regulerbart batteri som varer lenge, kommer med ladder. Nautilus mini gir god smak og god damp. Anbefales. Omtale av Lars Isaksen (Sendt inn 18.01.2015)
Review from Vape ❤️❤️
Karakter
Burde man kjøp denne Omtale av Vape ❤️❤️ (Sendt inn 28.10.2014)
Review from linda
Karakter
veldig imponert av dette settet. Det "damper" utrolig bra, ser godt ut, veldig god batterikapasitet. Anbefales på det sterkeste. Omtale av linda (Sendt inn 26.09.2014)
Skriv din egen omtale
Du omtaler nå: Aspire Premium Kit
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter

Alderskontroll

Du må være over 18 år for å handle på denne siden.

UNDER 18