0%

Hvilken skal jeg velge?

 Din første e-sigarett

Det finnes veldig mange forskjellige produkter dersom man vil erstatte sigaretten eller snusen med damp, og det kan ofte være vanskelig å finne ut hvilket produkt som er best egnet om man er helt fersk.
Stort sett annbefales det å begynne med et simpelt og enkelt produkt, uten for mye innstillinger.

 

En storselger for nybegynnere hos oss er Innokin Endura T18II. Dette er et enkelt startsett som er lett å ta med seg rundt og håndtere. Om du, eller noen du kjenner ønsker å slutte med sigaretter er dette et flott produkt å begynne med.
Innokin Endura T18II er et "Munn til lunge" produkt som etterlinger trekk fra vanlige sigaretter. I og med at de fleste som går over til damp kommer fra sigaretter, er dette produktet en fin start for å mette apetitten på en sigarett.

 

Men for de som ønsker noe litt annet så finnes det mye å velge blant. Her skal vi prøve å gi deg et kjappt overblikk over de forskjellige typene, og hvilken som kan passe ditt behov.


Munn til lunge / Direkte lunge, hva er forskjellen?

Munn til lunge eller direkte lunge

 

Munn til lunge

Munn til lunge etterligner trekk fra vanlige sigaretter hvor du trekker inn i munnen før du inhalerer dampen. Dette er noe som vil være kjent for alle som røyker vanlige sigaretter. Produkter i denne gruppen er ofte mindre i størrelse, og skaper lite til moderat menge damp. Som oftest brukes de på en lavere styrke, som igjen gjør at batteriet varer lenger. 

Her er noen av våre favoritter i kategorien munn til lunge:
Innokin Endura T18II
Innokin Coolfire z50
Innokin Sceptre
Vapefly Manners

Disse er små og kompakte og passer fint i lommer eller vesker, og lades enkelt med USB.
Alle er flotte sett å starte med.

OBS, munn til lunge egner seg best med 50/50 juice.

Innokin Endura T18II

Direkte lunge

Produkter som er laget for direkte lunge er laget med tanke på damp og smak. I motsettning til munn til lunge, inhaleres dampen fra disse produktene direkte ned i lungene. Disse trenger ofte mer kraft og skaper mer damp, som igjen har en mer fremtredende smak. 
Produkter som er laget for direkte lunge er ofte større i og med at de produserer mer damp, og bruker gjerne utskiftbare batterier. 
For nybegynnere kan ofte produkter beregnet for direkte lunge kreve litt tilvenning. Om man ønsker å utforske produkter innenfor denne kategorien kan vi anbefale å begynne med noen som ikke bruker for mye watt. Det finnes også produkter som blander sammen både munn til lunge, og redusert direkte lunge. Disse produktene gir gjerne litt mer damp enn tradisjonell munn til lunge, men ikke fult så mye som et produkt som er laget som direkte lunge. Et godt alternativ til en slik hybrid er Innokin Kroma-Z.

Her er noen av våre favoritter for de som ønsker å prøve direkte lunge:
Vozol Whiz 40w
Vaporesso Sky Solo Plus
Vaporesso Veco One Plus
Geekvape Aegis Solo m/ Cerberus
 

Dette er enkle og greie sett som generer en grei mengde damp og godt med smak. Det er lite instillinger man behøver å tenke på og de er enkle i bruk. 

OBS, direkte lunge fungerer best med 70/30 juice.

Geekvape Aegis Solo


Om du ønsker mer hjelp til ditt valg så kan du ta kontakt med oss på denne linken, eller komme innom en av våre butikker.