Nybegynner

Hva er egentlig MTL, DL og RDL?

0%

MTL, DL og RDL er forkortelser for begrepene munn til lunge, direkte lunge, restriktiv direkte lunge.
Alle beskriver ulike måter å dampe på, og vi har forsøkt enkelt å forklare forskjellen på metodene:

Munn til lunge er metoden som ligner mest trekket man tar av en vanlig sigarett. Her trekker du dampen inn i munnen først, deretter inhaleres dampen og blåses ut igjen. 
Direkte lunge er å trekke dampen direkte ned i lungene før den blåses ut igjen. Det blir som om å ta et litt kraftig innpust.
Restriktiv direkte lunge er er å trekke dampen direkte ned i lungene før den blåses ut igjen. Forskjellen fra direkte lunge er at det er litt mer motstand med denne metoden, men ikke like mye motstand som man har med munn til lunge.

MTL og DL

Pass på at coilen du har er riktig i forhold til teknikken du ønsker å bruke. Spør oss dersom du lurer på hvilket utstyr og hvilken type coil du bør velge.
Som regel anbefaler vi nybegynnere å starte med munn til lunge, da dette best gjenspeiler opplevelsen du får ved å røyke en vanlig sigarett. Mange går etterhvert over til restriktiv direkte lunge eller direkte lunge, mens andre foretrekker å bli værende på munn til lunge. 

Kjennetegn på munn til lunge-tanker:
De er gjerne er litt mindre enn de mer kraftige direkte lunge-tankene. Coilen har også mindre hull og tar til seg mindre mengder e-juice. Munn til lunge-utstyr kjøres på lavere watt enn direkte lunge-utstyr.

MTL-tank

Kjennetegn på direkte lunge-tanker:
De er større, ofte rommer de også litt mer e-juice. Coilen har større hull slik at den tar til seg større mengder e-juice. Direkte lunge-utstyr kjøres på høyere watt enn munn til lunge-utstyr.

DL-tank

Trykk HER for å se eksempler på munn til lunge-tanker, og trykk HER for anbefalt e-juice til bruk på disse typer tanker.
Trykk HER for å se eksempler på direkte lunge-tanker, også kalt sub-ohm, og trykk HER for anbefalt e-juice til bruk på disse typer tanker.

Next Din første e-sigarett
0 Kommentar(er)
Til toppen