0%

Innokin Coolfire Z80
Kommer i juli: Innokin har annonsert nye Coolfire Z80 med Zenith II tank.

Innokin Coolfire Z80 Startsett kommer snart til NoSmoke! Dette er oppfølgeren til Coolfire Z50 fra samme produsent. I likhet med Innokin Sensis har denne fjerde generasjons teknologi som forlenger levetiden på coilen og gir deg enda bedre smak!

"FØ"-modus lar deg skifte til frekvens (hz) i stedet for watt. For å dampe munn til lunge er det best å bruke mellom 51 og 100 hz. For å dampe direkte lunge eller begrenset direkte lunge er det best å velge mellom 20 og 50 hz. Les mer om forskjellen på munn til lunge og direkte lunge.

Innokin Coolfire Z80

I tillegg til dette har den en spennende "refresh"-funksjon. Ved å aktivere denne funksjonen sørger den for at coilen varmes litt og trekker til seg mer væske, det gjør at du får bedre smak og lenger levetid på coilen når du begynner å dampe igjen. Du får ikke dampet når funksjonen er aktivert, men når du skifter tilbake til vanlig modus igjen, så er coilen "refreshed".

Innokin Coolfire Z80

Innokin Coolfire Z80 ser elegant ut, og føles svært god å ha i hånden med sitt myke belegg på utsiden. 

Innokin Coolfire Z80


Med i startsettet får du også den splitter nye Zenith II tanken. Denne kan du også kjøpe løst. 

Innokin Zenith II

Innokin har forbedret luftjusteringen slik at munn til lunge og redusert direkte lunge-funksjonene føles enda bedre. Den er sikrere å fylle med silikonbelegg over åpningen og skrumekanismen for å åpne tanken er forbedret.

Innokin Zenith II

Du kan bruke alle Z-coilene fra Innokin på Zenith II-tanken.

Innokin har laget Coolfire Z80 etter tilbakemeldinger og forslag til forbedringer fra sine kunder over hele verden. De har eksistert siden 2011 og har siden oppstart utviklet seg til å bli en av de største produsentene av e-sigaretter og utstyr på markedet. De har som mål å være best på kvalitet, design og innovasjon. Hovedkontoret og fabrikken som rommer 10 000 kvadratmeter er i Shenzhen, Kina. De jobber kontinuerlig for å utvikle og forbedre sine produkter, slik de nå har gjort med det nyeste tilskuddet i sin Coolfire-serie. 


Innokin Coolfire Z80 og Zenith II-tanken er ventet inn i løpet av juli.