Eleaf iStick Basic Kit

Liten og kompakt e-sigarett som er ment for å ha med seg på farten. Istick Basic har 2,0ml væskekapasitet og 2300mAh batterikapasitet. Fordamperen festes enkelt med en magnet uten at du trenger å skru.

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 369,00
Detaljer
Detaljer

Eleaf iStick Basic Kit er en liten og kompakt e-sigarett som er ment for å ta med seg på farten. I denne iStick modellen er nemlig tanken bygd inn i selve batterimodulen sånn at du ikke trenger å bekymre deg for at noe skal bli bøyd hvis du f.eks. går med den i lommen. Til tross for den lille størrelsen, har produsenten likevel klart å presse inn et stort batteri på 2300mAh. Dette betyr at du kan bruke den i 1-2 dager før du trenger å lade den. 

Istick Basic Kit leveres med den nye GS Air 2 fordamperen. Fordamperen har 2,0ml væskekapasitet og bruker fordamperhoder i ren bomull for å gi best mulig smak. Tanken kan enkelt skrus ut og byttes med samme type tank eller en annen tank som har 14mm diameter. 

Denne iStick utgaven har ingen skjerm eller justeringsmuligheter sånn som de vanlige istick-modellene har. Istick basic passer derfor utmerket til nybegynnere som ikke liker for mye tekniske finesser og unødvendig dill. For å gjøre den enda mer brukervennlig, har Eleaf også laget en ny løsning for å ta ut tanken. I stedet for at tanken er skrudd fast til batteriet, er den nå festet med en magnet. Tanken kan derfor bare dras rett ut hvis du trenger å ta den ut av batteriet.

Fordamperhodene i tanken bør byttes ut med 1-3 ukers mellomrom. Hodene finnes i flere utgaver. Dess lavere motstand (ohm), dess mer varme og damp vil den produsere.
Nye fordamperhoder kan kjøpes her.

Anbefalt evæske er Liqua Q eller andre væsker med ca. 50/50 VG/PG forhold. 

 

Mer informasjon
Mer informasjon
Produsent Eleaf
Driptip tilkobling Type 510
Motstand, coil 0,75 ohm
Gjenger Standard 510
Vanskelighetsgrad Nybegynner
Type coil Bunncoil
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (5)
Kjempebra
Karakter
Liker denne utrolig godt, har nå hatt to stk i vel ett år. Omtale av Liv (Sendt inn 30.04.2017)
Positivt overrasket.
Karakter
Kjøpt 2 stk av denne. En til meg og en til min kone. Førstegangs bruker av dette. Veldig pisitivt overrasket. Synes denne gir god smak og bra damp. Anbefales..... Omtale av Espen Knudsen (Sendt inn 09.01.2017)
God
Karakter
Veldig bra damp men må bytte coil ofte Omtale av Alexander skogasel (Sendt inn 03.01.2017)
Bråkete og smakløs
Karakter
Denne lager mye støy og den får mentholsmak til å minne mest om lukten av plastikk! Omtale av Beate (Sendt inn 15.12.2016)
Review from Pål Alexsandersen
Karakter
Denne anbefales!! Er kjempe fornøyd,masse damp Omtale av Pål Alexsandersen (Sendt inn 20.01.2016)
Skriv din egen omtale
Du omtaler nå: Eleaf iStick Basic Kit
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter

Alderskontroll

Du må være over 18 år for å handle på denne siden.

UNDER 18