Eleaf iStick Pico 25 m/Ello Tank - Green

Tilgjengelighet: På lager

kr 549,00
Detaljer
Detaljer

Istick Pico 25 er et lite og kompakt startsett som egner seg godt for de fleste dampere, både nybegynnere og viderekomne. Settet har regulerbar effekt og kan justeres helt opp til 85w, høy effekt gir mye damp og lav effekt gir lite. Pico 25 kan også brukes i temperaturmodus hvis du foretrekker det, med støtte for coiler i nikkel, titan og rustfritt stål. Hovedforskjellen på Pico 25 og den forrige Pico-modellen, er at denne modellen kan brukes sammen med tanker som har opptil 25mm diameter. Pico 25 støtter også hurtiglading med 2A.

Tanken som følger med i settet heter Ello og rommer 2ml med evæske. Dette er en lav og bred tank som måler 25mm i diameter. Tanken fylles enkelt ved å skyve topplokket til siden sånn at påfyllingshullet kommer til syne. Ello har justerbart trekk sånn at du selv kan regulere hvor tungt det skal være å innhalere dampen. Tanken benytter HW-coiler som kan kjøpes i flere forskjellige varianter. 

Pico 25 settet bruker ett stk. utskiftbart batteri. Batteri er ikke inkludert, men kan velges fra nedtrekksmenyen over. Settet er ellers komplett bortsett fra evæske. Vi anbefaler å bruke en litt tykk væske til dette settet.

Mer informasjon
Mer informasjon
Produsent Eleaf
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
Du omtaler nå: Eleaf iStick Pico 25 m/Ello Tank - Green
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter

Alderskontroll

Du må være over 18 år for å handle på denne siden.

UNDER 18