Eleaf iStick TC40w Express Mod

Fra 379,00 kr
Utsolgt
SKU
ITC40W
  • 2600mAh batteri
  • Leverer opp til 40W
  • 510-tilkobling

iStick TC40w er en videreutvikling av de tidligere iStickmodellene fra Eleaf. Denne nye utgaven ligner veldig på sine forgjengere istick 20w og istick 30w, men har nå fått enda større batterikapasitet (2600mAh) og mulighet til å regulere temperaturen på coilen. TC40w kan derfor også brukes på mange nyere tanker som har nickelcoil. Fordelen med å bruke temperaturkontroll, er at du aldri får tørre drag og at du slipper å få brent smak i munnen fordi at coilen er tørr. Denne funksjonen gjør også at batteriet varer lenger og at det brukes mindre væske. I tillegg til dette, har iStick TC40w gode gjenger i rustfritt stål og en fjærbelastet 510 senterpinne som forsikrer deg om at du alltid får god kontakt med tanken.

iStick TC40w Express Kit inneholder:

  • 1 x iStick TC40w 
  • 1 x Ladekabel
  • 1 x eGo adapter
  • 1 x Brukerveiledning
 
Mer informasjon
Produsent Eleaf
Batteritype Innebygget
Makseffekt Mod 40,00 w
Passer til Nybegynner
Kundespørsmål
Hvorfor kaller dere dette et "kit", når den kommer utene tank?? Må si jeg føler meg litt lurt...kan jo like godt kjøpe ELEAF ISTICK TC40W (ikke-express kit) som er 30 kroner billigere. Og nå når dere er utsolgt for Eleaf GS-tank atomizer, hvilke andre tanker har dere som da kune passe til Eleaf IStick tc40?

Den har blitt hetende "kit" ettersom vår leverandør har kalt den nettopp dette, men det har vi nå endret slik at det kommer klart frem at dette kun er en mod.

På denne mod-en blir Nautilus GT Mini veldig fin! Den finner du her: https://www.nosmoke.no/aspire-nautilus-gt-mini-2-8ml.html

Vennligst logg inn for å stille et spørsmål
Skriv din egen produktomtale
Skriv en omtaleEleaf iStick TC40w Express Mod
Til toppen