Vennligst vent...

Fortsett å handle
Vis handlevogn
Fortsett å handle
Vis handlevogn

Horizon Falcon Sub-Ohm Tank

Horizon Falcon Sub-Ohm Tank.

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 349,00

Detaljer

Detaljer

Horizon Falcon Sub-Ohm Tank er den nye flaggskip-tanken til Horizon Tech. Falcon har et flott utseende, med trippelt luftinntak, enkel toppfylling og en ny coil-teknologi som bl.a. er laget av tremasse og linpapir. 

HorizonTech Falcon egenskaper:

 • Konstruksjon i rustfritt stål
 • 5ml kapasitet
 • Diameter: 25mm
 • Smakstank
 • Store justerbare luftehull
 • Bred drip tip
 • Påfylling fra toppen

Pakken inneholder:

 • 1 x Horizontech Falcon
 • 1 x 0.2ohm F1 Falcon coil
 • 1 x 0.15 M1 Mesh Falcon Coil 
 • 1 x Ekstra glasstank
 • 1 x Pose med tilbehør
 • 1 x Bruksanvisning på engelsk

Mer informasjon

Mer informasjon

Produsent Horizon tech
Bruksområde Direkte lunge
Tank diameter (mm)  25,0
Luftjustering Ja
Lekkasjefritt design Nei
Tank maksimal effekt (watt)  80,0
Munnstykke Stor (810)
Tank diameter maksimal (mm)  25,0
Tank tilkobling 510
Tank materiale Glass
Tank-volum (ml)  5,0

Produktomtaler

Omtaler fra kunder (3)

KnallbraOmtale av Tommy
Karakter
Kjøp!! Varer utrolig lenge, på samme coil i 2mnd nå og smaken er veeeeldig bra (Sendt inn 21.07.2018)
Veldig god tank.Omtale av @vsveig
Karakter
Kjøpte denne for litt over en måned siden og er kjempefornøyd. Opplevde heldigvis ingen av de problemene som Placid, men det er noen småting å henge seg opp i hvis man er like pirkete som meg.
Nr. 1 er at det kun er 510 driptip til denne tanken, noe jeg syns er litt underlig. Dessuten kan airflow’en være noe treg å justere.
Når det er sagt er jeg fremdeles på den første coilen etter ca. en måneds bruk og jeg har ikke kjent antydning til dryhit eller redusert smak av juicen.
Jeg syns Falcon er en kjempegod tank men den vil aldri kunne måle seg med Freemax Fireluke Mesh. En tank jeg skulle ønske norske forhandlere kunne importere. (Sendt inn 19.07.2018)
Utsøkt!Omtale av Placid
Karakter
Har bare hatt tankene i noen timer, så det er egentlig litt tidlig å gi noen skikkelig omtale. Men jeg følte at jeg måtte, da jeg opplevde et absolutt helv... for å få de fra hverandre.

Så.. jeg kjøpte 2 stykk Rainbow tanker (den eneste fargen de ikke har er selvfølgelig min favoritt.. blå). Jeg åpnet emballasjen, og begynte å demontere tankene for coilbytte, etc.. men uansett hvor mye makt jeg brukte, klarte jeg ikke å få den nedre delen (hvor coilen sitter), løs.

Det er jo en grense for hvor mye makt man kan bruke da det er en glasstank. Så jeg la tanken til side, og tenkte... dårlig assembly.. og gikk til tank nummer 2. Nøyaktig samme problem der. Etter å ha "banna og svetta" i iallefall 10 - 15 minutter, måtte jeg frem med tang (!).. tror aldri jeg har trengt det før, og jeg har vapet siden ego sticks og plastikk tanker..

Til slutt fikk jeg løs begge to (uten en ripe.. hah!), byttet til de medfølgende M2 coilene, og har vapet på begge to i rundt en time. Smaken er "himmelsk", bedre enn noe annet jeg har prøvd (Crown III, Valryian, Beast, Cleito, etc etc). Kan av naturlige årsaker ikke si noe om coil varighet ennå, men kommer tilbake til dette :)

Tenkte bare jeg skulle nevne dette umiddelbart da det å ta tankene fra hverandre var et mareritt.. sånn at andre er klar over det hvis de opplever det samme :)
(Sendt inn 11.07.2018)

Skriv din egen omtale

Du omtaler nå: Horizon Falcon Sub-Ohm Tank

Hvordan vurderer du dette produktet? *

 
1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Karakter

Alderskontroll

Du må være over 18 år for å handle på denne siden.

UNDER 18