Vennligst vent...

Fortsett å handle
Vis handlevogn
Fortsett å handle
Vis handlevogn

HorizonTech Falcon Sub-Ohm Tank

Horizon Falcon Sub-Ohm Tank er den nye flaggskip-tanken til Horizon Tech. Falcon har et flott utseende med trippelt luftinntak, enkel toppfylling og en ny coil-teknologi som bl.a. er laget av tremasse og linpapir.

Tilgjengelighet: På lager

kr 349,00

* Påkrevde felt

Detaljer

Detaljer

Horizon Falcon Sub-Ohm Tank er den nye flaggskip-tanken til Horizon Tech. Falcon har et flott utseende, med trippelt luftinntak, enkel toppfylling og en ny coil-teknologi som bl.a. er laget av tremasse og linpapir.

Produktomtaler

Omtaler fra kunder (1)

Utsøkt!Omtale av Placid
Karakter
Har bare hatt tankene i noen timer, så det er egentlig litt tidlig å gi noen skikkelig omtale. Men jeg følte at jeg måtte, da jeg opplevde et absolutt helv... for å få de fra hverandre.

Så.. jeg kjøpte 2 stykk Rainbow tanker (den eneste fargen de ikke har er selvfølgelig min favoritt.. blå). Jeg åpnet emballasjen, og begynte å demontere tankene for coilbytte, etc.. men uansett hvor mye makt jeg brukte, klarte jeg ikke å få den nedre delen (hvor coilen sitter), løs.

Det er jo en grense for hvor mye makt man kan bruke da det er en glasstank. Så jeg la tanken til side, og tenkte... dårlig assembly.. og gikk til tank nummer 2. Nøyaktig samme problem der. Etter å ha "banna og svetta" i iallefall 10 - 15 minutter, måtte jeg frem med tang (!).. tror aldri jeg har trengt det før, og jeg har vapet siden ego sticks og plastikk tanker..

Til slutt fikk jeg løs begge to (uten en ripe.. hah!), byttet til de medfølgende M2 coilene, og har vapet på begge to i rundt en time. Smaken er "himmelsk", bedre enn noe annet jeg har prøvd (Crown III, Valryian, Beast, Cleito, etc etc). Kan av naturlige årsaker ikke si noe om coil varighet ennå, men kommer tilbake til dette :)

Tenkte bare jeg skulle nevne dette umiddelbart da det å ta tankene fra hverandre var et mareritt.. sånn at andre er klar over det hvis de opplever det samme :)
(Sendt inn 11.07.2018)

Skriv din egen omtale

Du omtaler nå: HorizonTech Falcon Sub-Ohm Tank

Hvordan vurderer du dette produktet? *

 
1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Karakter

Alderskontroll

Du må være over 18 år for å handle på denne siden.

UNDER 18