Vennligst vent...

Fortsett å handle
Vis handlevogn
Fortsett å handle
Vis handlevogn

Hvorfor velge e-sigaretter?

E-sigaretter har mange fordeler sammenlignet med vanlige sigaretter. 
Under finner du 10 gode grunner til hvorfor du bør stumpe røyken og bruke e-sigaretter i stedet for.

Esigarett

 

1. Ingen tobakk, tjære eller giftstoffer som er assosiert med tobakksrøyking

E-sigaretter inneholder ikke tobakk. Det betyr at du fortsatt kan få ditt daglige behov av nikotin uten å måtte innhalere over 4000+ kjemikalier. Blant disse kjemikaliene er 80 kjent for å være kreftfremkallende og blir produsert når tobakken brenner. Husk at nikotin i e-sigaretter fortsatt er skadelig, men denne mengden bestemmer du selv.

2. Ingen sjenerende røyklukt

E-sigaretter avgir ingen irriterende røyklukt som fester seg i håret, på klær, vegger og møbler. Den eneste lukten du eventuelt vil merke, er aromaen fra e-væsken som blir brukt, f.eks. jordbær eller vanilje. Denne lukten vil imidlertid forsvinne ganske fort.

3. Ingen aske

Siden det verken er forbrenning eller flammer relatert til en e-sigarett, er det heller ingen aske eller sigarettstumper å bekymre seg for. Hjemmet ditt vil bli ryddigere og enklere å rengjøre. 

Rent hus

 4. Reduserte/ingen problemer med passiv røyking

Når du bruker e-sigaretter, vil den avgi en røyklignende sky. Dette er en vannbasert damp som oppløses i løpet av få sekunder. Dette gjør at problemene med passiv røyking blir redusert eller forsvinner helt. 

5. Kontroller nikotin-inntaket med forskjellige nikotinstyrker

E-væsker leveres med forskjellige nikotinstyrker, fra 0 til høy. Det gir deg større kontroll over nikotininntaket ditt. Hvis du ønsker å trappe ned med røykingen, er det vanlig å begynne med et vanlig nikotin-inntak for så gradivis å redusere det over tid. 

6. Spar penger

Å røyke i Norge koster mye penger, spesielt etter at staten innførte store avgifter på tobakk. Når du investerer i esigarett utstyr for første gang, kan det kanskje virke litt dyrt, men dette tjener du fort inn igjen når du finner ut hvor billig det er å bruke utstyret over tid. Når du har kjøpt en startpakke, trenger du bare å kjøpe e-væske og fordampere for å holde det gående. Fordampere har et refill-system som skal gjøre det billigst mulig for deg å bruke utstyret. Normalt er det 80% billigere å røyke esigaretter enn vanlig tobakksrøyk. 

Spar penger

7. Tryggere og mer miljøvennlig

Vanlige sigaretter er ansvarlige for mange husbranner, mange tapte menneskeliv og ødelagte hus hvert eneste år. Med elektroniske sigaretter slipper du bekymre deg for dette problemet. E-sigaretter er også mer miljøvennlige.

8. Skader ikke tennene

E-sigaretter skader ikke tennene og forårsaker ikke dårlig ånde.

9. Velg mellom mange forskjellige smaker

En av de største gledene med å dampe, er at det finnes en rekke forskjellige e-væsker å velge mellom. Det finnes et utall av smaker - alt fra tobakkssmak som imiterer vanlige sigarettmerker, til jordbær, vanilje, kirsebær, mint, cappucino og en rekke andre. 

Esigarett vesker

10. Mange forskjellige e-sigarett typer å velge mellom!

E-sigaretter kommer i mange forskjellige typer og farger. Noen er designet for å ligne mest mulig på vanlige sigaretter i størrelse, fasong og farge, mens andre modeller ser ut som piper, penner eller mobiltelefoner. Velg den modellen som passer best for deg, ditt behov og din personlighet.

 

 Stump røyken i dag!

Stump røyken i dag!

Alderskontroll

Du må være over 18 år for å handle på denne siden.

UNDER 18