Hva består e-juice av?

Vegetabilsk Glyserin (VG) er utvunnet av vegetabilsk fett, og er et fargeløst, luktfritt, naturlig produkt som bruker blant annet til renhold, matlaging- og preservering, i hudpleieprodukter og i e-juice. Den har en nøytral svak søtlig smak.
Propylenglykol (PG) er en organisk forbindelse. Det er en fargeløs væske som er nesten luktfri, og brukes blant annet i kosmetikk, mat, medisiner og i e-juice.

Blandingsforhold i e-juice

De vanligste blandingsforholdene i e-juice er 50/50 VG/PG og 70/30 VG/PG.

50/50: VG er tykkere enn PG, dermed er en 50/50-blanding tynnere enn en 70/30-blanding. Det er to forskjellige typer tanker (de man fyller e-juice i), og den ene brukes som munn til lunge og er best med tynnere e-juice. Har du en tank av denne typen bør du velge e-juice med lavt VG-innhold, som for eksempel 50/50. PG river litt mer i halsen enn VG, og vil derfor også kunne hjelpe med å simulere trekket du tar av en vanlig sigarett.

Her ser du fordelingen når e-juicen er med 50/50 VG/PG:

E-juice med 50/50 VG/PG

 

70/30: Har du direkte lunge-tank, som er en kraftigere tank, vil en 70/30-blanding fungere bedre ettersom 50/50 kan bli for tynn slik at utstyret kan begynne å lekke. En 70/30-blanding vil også gjøre dampeopplevelsen bedre med de kraftigere tankene da PG river mer i halsen enn VG.

Her ser du fordelingen når e-juicen er med 70/30 VG/PG:

E-juice 70/30 VG/PG

 

Les mer om munn til lunge, direkte lunge og de forskjellige tankene.

Vennligst logg inn for å stille et spørsmål
Til toppen
ALDERSVERIFISERING
Du må være minst 18 år for å handle på denne siden.
Alderen din må verifiseres med BankID etter fullført handel.