Innokin Endura T22 E-sigarett Startsett

E-sigarett startsett med stor 4,5ml tank og 2000mAh batteri fra Innokin. Tanken etterfylles enkelt fra toppen.

Tilgjengelighet: På lager

kr 379,00

* Påkrevde felt

Detaljer
Detaljer

Endura T22 er et komplett e-sigarett startsett med alt du trenger for å komme i gang med damping unntatt e-juice. Settet leveres med et stort 2000mAh batteri og en stor tank som har 4,5ml væskekapasitet. Denne kombinasjonen gjør T22 til et veldig praktisk startsett som du sjeldent trenger å lade og etterfylle med ejuice. Når batteriet er tomt, lades det enkelt opp igjen via den medfølgende mikro-USB kabelen, og du kan også bruke den mens du lader. Tanken på T22 etterfylles fra toppen ved å skru av topplokket og helle juicen ned i tanken. Endura T22 er et enkelt, rimelig og praktisk startsett til alle som ikke er opptatt av unødvendige tekniske finesser, men som bare vil ha noe som fungerer. 

Endura T22 er et "munn til lunge"-sett. Dvs. at det fungerer best til dampere som vil dampe på samme måten som man røyker (trekke dampen inn i munnen først, så ned i lungene). 

Pakken inneholder:

1 x Endura Batteri 2000mAh
1 x Innokin Prism tank - 4.5m
1 x Mikro-USB ladekabel
2 x 1.5 ohms fordamperhode (1 stk. montert i tanken)
1 x Mikro-USB ladekabel
1 x Pakke med silikonpakninger 
1 x Oversiktlig bruksanvisning

Test av Youtube-profilen "Vaping with Twisted 420":

Mer informasjon
Mer informasjon
Produsent Innokin
Batteritype Innebygget
Diameter uten overheng (mm) 22,0
Mod maksimal effekt (watt) 14,0
Bruksområde Munn til lunge
Tank diameter (mm) 22,0
Tank diameter maksimal (mm) 22,0
Luftjustering Nei
Tank materiale Glass
Tank maksimal effekt (watt) 14,0
Tank tilkobling 510
Tank-volum (ml) 4,5
Munnstykke Normal (510)
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (13)
Meget bra
Karakter
Starter i dag med Innokin Endura T22 E-sigarett Omtale av Geir Morten (Sendt inn 04.07.2019)
Helt topp
Karakter
Byttet fra en mindre elsig til denne pgs større tank og batteri. Røyker en del, så den holder i ca en og en halv dag. Bruker bare en halvtime på å lade batteriet med standard 1A vegglader.
Fungerer veldig bra som erstatning til vanlig røyk. Er veldig fornøyd, overgått alle forventninger!
Omtale av KEK (Sendt inn 12.05.2019)
Bra
Karakter
Den var kjempe bra ☺ Omtale av Lur (Sendt inn 22.02.2019)
Super!
Karakter
Noen tips: Man kan justere litt på motstanden ved å løsne litt på tanken, for da klemmer det ikke for mye ned på inntakshullene for lufta.

Bruk helst ikke over 50% VG, for da kan coilen fort brenne. utenom det så er den et "must" for den som vil ha noe som etterligner vanlig røyking med litt mer motstand. Tanken er stor, og for meg holder den i 2 dager!

Kjemperask levering og meget bra service!
Omtale av Dan (Sendt inn 04.01.2019)
Meget bra!!
Karakter
Moderator: Den siste vurderingen jeg hadde må dere slette, for da jeg fikk nytt batteri så viste det seg at det var kun coilen (som var nylig skiftet) som det var feil på! Nå har jeg 2 stk Innokin, men kjekt å ha 2 da! :-)

EDIT: Denne er meget bra for røykesluttere. Ligner mye på å trekke inn vanlig sigarett. Man må bare huske på å bruke tynn væske (Over 40/60 PG/VG) ellers brenner den raskt.

Knallbra som etterligning av sigaretter/tobbakk. God å holde i.
Omtale av Dan (Sendt inn 04.01.2019)
Bedre enn de fleste
Karakter
Hvis du bruker munn til lunge og du ønsker å oppnå omtrent samme følelse som når du røyker er det ikke mange tanker som slår T 22. Selve batteriet er enkelt og har ingen innstillinger, men dette gjør ingenting. Jeg har etter hvert kommet opp i 16 forskjellige batterier/e sigaretter, men det enkle er ofte faktisk det beste. Man trenger virkelig ikke alle mulige innstillingsmuligheter og 200 watt. For min del synes jeg T18 tanken er enda bedre. T22 har en tendens til å lekke etter hvert, men T18 er bortimot perfekt. Jeg damper med juice PG/VG 50/50 og med 18 mg nikotinstyrke. Omtale av Tore (Sendt inn 23.04.2018)
Bra!!
Karakter
Min første Vape og den var jælla bra! Produserer tjukk sky, kanskje ikkje sånn herre cloud chaser men den var drit bra Omtale av Vape Critiziser (Sendt inn 11.03.2018)
Skuffende.
Karakter
For lite futt og damp. Omtale av Hege (Sendt inn 08.02.2018)
Meget bra!
Karakter
Denne var meget bra! Coilen er veldig bra, holder lenge og den gir veldig god smak.
Anbefaler denne til nybegynnere som ønsker å dampe som en vanligvis gjør ved røyking, munn først og så ned i lungene. (Kan selvfølgelig også gjøres direkte i lungene, som man gjør etterhvert ganske raskt!).


Omtale av Dan (Sendt inn 23.01.2018)
Beste elsigaretten på markedet! HELT FANTASTISK PRODUKT
Karakter
Alle jeg kjenner har vært så opptatt av hvor mye watt el-sigaretten skal ha og hvor kraftig den er, men denne slår alle deres vaper lett xD. Jeg har prøvd så mange forkjellige el-sigaretter og dette er den eneste som klarer å gi mye smak uten å drepe halsen helt, denne er så deilig å trekke fra at jeg slutta å røyke umiddelbart. Hvis du vil smake hva ejuicen faktisk smaker og samtidig liker ren røyk som ikke brenner i halsen, så er denne helt klart den eneste el-sigaretten som klarer dette. Hvis du i tillegg føler at du vil ha noe som minner om å røyke sigaretter, så er denne også perfekt for deg, fyll munner, trekk ned og nyt T22, helt himmelsk el-sigarett !!!!!!

Omtale av Thomas (Sendt inn 04.01.2018)
Meget bra
Karakter
En meget bra enhet, stort batteri som varer lenge. Stor god tank også Omtale av Odd (Sendt inn 09.10.2017)
kjempebra
Karakter
liker denne og veldig god service her. Omtale av Tove (Sendt inn 05.10.2017)
Kjempebra esigarett
Karakter
Veldig bra batteri og en kjempefin tank som rommer mye væske.Kjempe kvalitet på det hele :) Omtale av tronmons (Sendt inn 05.04.2017)
Skriv din egen omtale
Du omtaler nå: Innokin Endura T22 E-sigarett Startsett
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter

Alderskontroll

Du må være over 18 år for å handle på denne siden.

UNDER 18