Innokin iTaste CLK 1280 Kit

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 99,00
Detaljer
Detaljer

ITaste CLK 1280 er et stort oppladbart batteri på 1280mAh.Settet inneholder både batteri, usb ladekabel, pyntering og en avtagbar bærestropp til å ha rundt halsen.

iTaste CLK 1280 er et såkalt "passthrough" batteri. Det betyr at du også kan bruke batteriet når det står på lading. Batteriet lades med en standard micro-usb kabel (følger med i pakken).

CLK 1280 har variabel volt mellom 3,5 og 5 volt. Spenningen på batteriet kan du enkelt justere med snurrehjulet i bunn av batteriet. Høy volt gir mer varme og damp og lav volt gir mindre. Med CLK batteriet fra Innokin har du mulighet for å finne det oppsettet som gir deg mest riktig smak og damp!

Dette settet er et nesten komplett startsett. Det eneste du trenger i tillegg, er en fordamper/tank. CLK batteriet har både eGo og 510 gjenger og passer derfor til aller fleste tankene på markedet. Innokin anbefaler å bruke et fordamperhode på 2,5ohm på dette batteriet og ikke mindre enn 1,2 ohm.


Virkemåte

  • Batteri-indikator - iTaste CLK viser hvor mye batteri som er igjen ved å skifte farge på knappen. Grønt betyr fulladet, gul betyr halvveis utladet og rødt betyr at du må lade det opp igjen.
  • Stor batterikapasitet - iTaste CLK har et innebygget 1280mAh polymer Li-Ion batteri
  • Av/På bryter - Trykk inn på-knappen 3 ganger etter hverandre for å skru på iTaste CLK. Når den har slått seg på, holder du bare inn knappen når du skal dampe. Slå alltid av iTaste CLK når den ikke er i bruk eller når du skal oppbevare den i lomma, veska e.l.
  • Passthrough - iTaste CLK lades gjennom en micro-usb port. Du kan lade den med en hvilken som helst micro USB kabel. Passthrough betyr at du kan bruke iTaste CLK mens den lader, men det bør være litt batteri på den før du tar den i bruk (lad den 10-15 minutter først).

Sikkerhet

  • 10 sekunders "cutoff" - Når knappen holdes inne i mer enn 10 sekunder, vil iTaste CLK! koble ut strømmen. Så fort du slipper knappen, vil den fungere normalt igjen.
  • Beskyttelse mot kortslutning - iTaste CLK vil koble ut hvis fordamperhodet er kortsluttet eller ved en annen lignende feil som kan forårsake kortslutning.
  • Beskyttelse mot overlading - iTaste CLK overvåker selv hvor lenge den må lades og slår seg av automatisk når batteriet er fulladet.

 

 

Mer informasjon
Mer informasjon
Produsent Innokin
Vekt (gram) 191 gram
Volt Variabel, 3.5-5.0v
Lengde 114 mm
Maks utgangsstrøm 3.5 Ampere
Maks utgangseffekt 15 Watt
engangs_oppladbart Ja
Gjenger 510 og eGo
Oppladbart Ja
Sertifiseringer CE, FC, ROHS
Inngangsspenning DC 5V / 500mA
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
Du omtaler nå: Innokin iTaste CLK 1280 Kit
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter

Alderskontroll

Du må være over 18 år for å handle på denne siden.

UNDER 18