Innokin iTaste CLK

Tilgjengelighet: På lager

kr 295,00

* Påkrevde felt

Detaljer
Detaljer

Dette produktet er utgått, vi anbefaler Joyetech eGo AiO e-sigarett sett som erstatning

 

iTaste CLK heter den nye e-sigaretten fra innokin. CLK er et fint produkt både for nybegynnere og viderekomne dampere. Den er enkel i bruk og leveres med en utrolig god fordamper som heter iClear 16d. Denne vil garantert sørge for at du får en fantastisk dampeopplevelse. iTaste CLK har variabel volt for at du enkelt skal kunne finjustere oppvarmingen av e-væsken. Dette gjøres enkelt ved å skru på snurrehjulet i bunn av batteriet. CLK eller "Click" som den også kalles, har den har den samme gode kvaliteten som produkter fra Innokin alltid har hatt, så her går du ikke feil.

Settet inneholder alt du trenger for å komme i gang med damping bortsett fra evæske.

Det følger med ett fordamperhode i pakken. Disse bør byttes ut med 1-3 ukers mellomrom (når det kommer lite damp eller blir dårlig/brent smak, er det på tide å bytte). Nye fordamperhoder kan kjøpes her (2,1 ohm). 
 

Innhold i pakken

 • 1 x iTaste CLK oppladbart batteri (800mAh)
 • 1 x Innokin iClear 16D fordamper med dobbel coil
 • 1 x Pyntering
 • 1 x Hals-snor
 • 1 x Micro USB ladekabel
 • 1 x Brukermanual
 
Virkemåte
 • Batteri-indikator - iTaste CLK viser hvor mye batteri som er igjen ved å skifte farge på knappen. Grønt betyr fulladet, gul betyr halvveis utladet og rødt betyr at du må lade det opp igjen.
 • Stor batterikapasitet - iTaste CLK har et innebygget 800mAh polymer Li-Ion batteri
 • Av/På bryter - Trykk inn på-knappen 3 ganger etter hverandre for å skru på iTaste CLK. Når den har slått seg på, holder du bare inn knappen når du skal dampe. Slå alltid av iTaste CLK når den ikke er i bruk eller når du skal oppbevare den i lomma, veska e.l.
 • Passthrough - iTaste CLK lades gjennom en micro-usb port. Du kan lade den med en hvilken som helst micro USB kabel. Passthrough betyr at du kan bruke iTaste CLK mens den lader, men det bør være litt batteri på den før du tar den i bruk (lad den 10-15 minutter først).
 
Sikkerhet
 • 10 sekunders "cutoff" - Når knappen holdes inne i mer enn 10 sekunder, vil iTaste CLK! koble ut strømmen. Så fort du slipper knappen, vil den fungere normalt igjen.
 • Beskyttelse mot kortslutning - iTaste CLK vil koble ut hvis fordamperhodet er kortsluttet eller ved en annen lignende feil som kan forårsake kortslutning.
 • Beskyttelse mot overlading - iTaste CLK overvåker selv hvor lenge den må lades og slår seg av automatisk når batteriet er fulladet.

Indoor Smokers tester ut iTaste CLK:

Mer informasjon
Mer informasjon
Produsent Innokin
Vekt (gram) 67 gram
Volt Variabel, 3.5 - 5v
Lengde 170 mm
Kjemi Li-Ion
Maks utgangsstrøm 3,0 Ampere
Maks utgangseffekt 9,5 Watt
engangs_oppladbart Ja
Gjenger 510 og eGo
Batteritype Li-Ion
Oppladbart Ja
Sertifiseringer CE, ROHS, FC
Vanskelighetsgrad Nybegynner
Type coil Bunncoil
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (1)
Veldig bra i forhold til størrelse.
Karakter
Begynte med denne for en uke siden idag. Den funket helt greit. Jeg klarte å legge vekk røyken å holde meg til damping.

Variabel volt i bunn av moden gjør at man kan tilpasse damputviklingen noen lunde etter eget ønske. Går fra 3,5V-5V coil resistant 2,1ohm. Jeg ladet denne helt fullt og den holdt hele dagen for meg.
Den har også en genial funksjon "bypass" som gjør at man kan bruke den mens den lader. Ergo kan man ta seg en damp i bilen eller liknende selv om batteriet er nesten flatt. (Når den er helt tom kan man ikke bruke den før batteriet har fått tatt til seg litt strøm. Selv om den står i laderen)

Gir bra effekt om man bruker vesker med 8-12mg/ml nikotin. Synes jeg.
Omtale av Bjørn Tore (Sendt inn 24.05.2016)
Skriv din egen omtale
Du omtaler nå: Innokin iTaste CLK
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter

Alderskontroll

Du må være over 18 år for å handle på denne siden.

UNDER 18