Joyetech Atopack Penguin SE 50w Starter Kit - 2000mAh

Kompakt startsett med 2000mAh integrert batteri og en svært stor 8,8ml innfelt fordamper.

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 299,00
Detaljer
Detaljer

Joyetech Atopack Penguin er et kompakt og rimelig startsett som passer til både nybegynnere og viderekomne. Penguin har et integrert 2000mAh batteri og en svært stor 8,8ml spesialbygd tank som er innfelt i batterikammeret. Til tross for både pris og størrelse, produserer denne rikelig med både god smak og damp. Penguin er et enkelt startsett uten justeringsmuligheter. Mengden damp som produseres, justerer seg automatisk etter motstanden på fordamperhodet. Settet leveres med 2 forskjellige typer fordamperhoder, det ene er beregnet på direkte lungetrekk, mens det andre er beregnet på munn til lunge-damping. Settet fungerer vel og merke best til direkte lungetrekk. 

Dette er den nye og forbedrede SE-modellen av Penguin. Det nye med denne modellen, er at du enkelt kan se hvor mye væske som er igjen på tanken uten at du trenger å ta ut tanken.

Verdt å nevne, er også at Penguin støtter hurtiglading på 2A. Det vil i praksis si at du kan lade batteriet på ca. én time hvis du bruker en god lader på 2A eller mer.

Pakken inneholder:

  • 1 x ATOPACK PENGUIN Batteri
  • 1 x ATOPACK Cartridge
  • 1 x ATOPACK Coil (JVIC1 0.6 ohm)
  • 1 x ATOPACK Coil (JVIC2 0.25 ohm)
  • 1 x QC USB-kabel
  • 1 x Bruksanvisning
  • 1 x Garantikort

Videoomtale av produktet fra Youtube:

Visual e-liquid window

The ATOPACK PENGUIN SE has the e-liquid window on the two sides of mod. It is easy to check the e-liquid status while vaping.
ATOPACK PENGUIN SE
Joyetech Atopack Penguin
 
Innovative and exclusive JVIC system

Joyetech creatively developed the JVIC (Juice Vertical Injection Coil) system for the ATOPACK PENGUIN, using a unique method of vertical juice injection protecting what matters.
Joyetech Atopack Penguin
 
Pursuing large clouds and original flavor

Things do not usually flourish in captivity, however the JVIC has a brilliant ceramic cradle which enhances the performance. It takes a horizontal approach in discovering original and clear flavor as well as large clouds.
 
Joyetech Atopack Penguin 
 
8.8ml e-liquid capacity for earthy enjoyment

The ATOPACK cartridge forms an refillable structure and has a 8.8ml huge e-liquid capacity which offers you a total enjoyment.
 
Joyetech Atopack Penguin
 

The indicator light will show the battery life by display the number of lights as follows.
Joyetech Atopack Penguin
 
Joyetech Atopack Penguin
 
Charging
 
The ATOPACK PENGUIN adopts new equalizing charge system which supports quick charge capability with max charging current up to 2.0A.
Joyetech Atopack Penguin
Mer informasjon
Mer informasjon
Produsent Joyetech
Batteritype Innebygget
Bruksområde Begrenset direkte lunge, Munn til lunge
Lekkasjefritt design Ja
Luftjustering Nei
Tank materiale Plast
Tank tilkobling Særegen
Tank-volum (ml) 8,8
Vekt (gram) 139,5g
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (6)
PERFEKT
Karakter
Stor tank, coilen varer lenge , spes 0,25, bra for ON THE GO ! Omtale av VIC (Sendt inn 20.12.2019)
Kompakt med volum
Karakter
Enkel vape med stor tank, lett å ta med seg og lager ikke noe søl i lomma. Coilen sliter litt med chainvaping av juice med høy vg (70 og opp) men det er forventet. Litt tungvint å fylle på juice men med en så stor tank er det ikke noe man gjør ofte Omtale av Kalle (Sendt inn 11.04.2019)
Superfornøyd
Karakter
God batterikapasitet og ligger godt i handa. Har også bestilt ny tank, det er jo en super mulighet. Ser at enkelte har blitt skuffet over at den lilla har flere farger, men jeg synes faktisk at det gjør den finere. Omtale av Irene (Sendt inn 24.01.2019)
Lett å bruke!
Karakter
Lett å bruke og god som munn-til lunge endog svak for de som liker direkte lungetrekk. Artig design og coilene varer lenge om man ikke trekker for hardt. Kjøpte to som julegaver og begge ble fornøyd! Omtale av Nina (Sendt inn 09.02.2018)
Stor tank og enkel i bruk
Karakter
Superfornøyd med denne! Hadde noen problemer med en pakke coiler men siden har coilene fungert utmerket!
Kan virkelig anbefales om du ønsker noe som enten gir vanlig mengde damp eller mye damp. Er god på smak og det beste er den enorme tanken.
Mye for pengene!
Omtale av Digger! (Sendt inn 08.02.2018)
Fungerer bra, men skuffet over farge
Karakter
Veldig enkel å bruke, genialt å kunne kjøpe flere tanker som bare er å bytte ut om du er lei av en smak. Fargen på den lilla er veldig annerledes da den har grønne og blå partier så det skuffer relativt mye. Omtale av Linn (Sendt inn 20.11.2017)
Skriv din egen omtale
Du omtaler nå: Joyetech Atopack Penguin SE 50w Starter Kit - 2000mAh
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter

Alderskontroll

Du må være over 18 år for å handle på denne siden.

UNDER 18