Joyetech eGrip OLED CL Kit

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 549,00
Detaljer
Detaljer

eGrip OLED CL Kit er et komplett sett med alt du trenger for å begynne med damping, bortsett fra evæske. Dette er en liten og kompakt e-sigarett, men den er allikevel stor når det kommer til ytelse. Den har nemlig hele 3,6ml væskekapasitet og hele 1500mAh batteri og det skulle man ikke tro når man ser hvor liten den er. Med så høy væske- og batterikapasitet holder denne en hel dag for de fleste uten at batteriet må lades eller at tanken må fylles.

eGrip OLED Kit er en oppgradert versjon av den forrige eGrip modellen fra Joyetech. Den nye modellen har de samme gode egenskapene som den forrige utgaven, men har i tillegg fått en ny OLED skjerm sånn at du enkelt kan lese av hvilken innstilling den står på. Dette er CL versjonen av den nye eGrip modellen og bruker samme fordamperhoder som eGo One fra samme produsent.

Egrip er en veldig liten e-sigarett. Selve kroppen er bare 75mm høy og 44mm bred. Munnstykket kommer i tillegg og måler 25mm. Den totale lengden ender da opp med å bli ca. 10 cm. Egrip er faktisk så liten at den kan gjemmes inni hånda di. 

Dette er ikke bare en liten e-sigarett, men den er også svært brukervennlig. Når du skal fylle på e-væske, løfter du bare opp sidelokket med en finger og fyller den opp med evæske. Du trenger ikke skru flere deler fra hverandre slik som det er nødvendig på vanlige konstruksjoner.

 
Ikke nok med at eGrip er liten og brukervennlig, men den har også ytelse i toppklasse. Den har variabel watt og kan justeres helt opp til 30 watt. Den har også variabel luftjustering som fungerer veldig bra. Tanken på eGrip er laget i glass og den kan derfor fylles med alle mulige typer evæsker uten at den går i stykker.
 
Innhold i pakken:
Mer informasjon
Mer informasjon
Produsent Joyetech
Driptip tilkobling Type 510
Vekt (gram) 188 gram
Motstand, coil 1,5 ohm
Størrelse 46.4x20.4x99.5mm
Maks utgangseffekt 30 watt
Sertifiseringer CE, FC, ROHS
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (1)
Damn this shit good!
Karakter
Den er fantastisk på smak og damp! Anbefaler denne sterkt! Omtale av Lugen (Sendt inn 25.12.2016)
Skriv din egen omtale
Du omtaler nå: Joyetech eGrip OLED CL Kit
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter

Alderskontroll

Du må være over 18 år for å handle på denne siden.

UNDER 18