Leveringsmetoder

Vi tilbyr ulike fraktmåter og du velger selv mellom disse i kassen når du plasserer ordren. Fraktpris og transporttid for de ulike alternativene vises før du bestiller, slik at du nøyaktig vet hva ordrebeløpet er. Enkelte fraktmåter er kun tilgjengelige for enkelte postnummer, eller har begrensninger på vekt/volum. Husk å bruke korrekt adresse og postnummer på leveringsadressen din! Du får kun opp de alternativene som passer for leveringsadressen og ordren din.

Fremsendingstid: Fremsendingstid varierer på de ulike fraktmåtene og på hvor i landet pakken skal sendes. For mer info om fremsendingstid, se på vår info, og transportørens info om de ulike fraktmåtene.

Priser:
35,- for brevpost opp til 1000,- i verdi.
79,- for MyPack opp til 1000,- i verdi og gratis hvis beløpet er over 1000,-.

Oversikt over fraktmetoder:

Posten Brev med sporing

Pakker på under 1kg kan sendes med brevpost. Alle våre brevpost-sendinger har en sporbar trådløs RFID-brikke i transportetiketten. Det vil si at du kan spore pakken frem til den ligger i postkassen din. Dersom sendingen ikke får plass i postkassen eller i postboksen din, må du hente sendingen på ditt lokale postkontor. Brevpost leveres ikke på lørdager eller søndager. Frakttiden er to til tre dager, og det avhenger av hvor du sender fra og til.

Brev med sporing som fraktmåte har enkelte begrensninger:
Sendingen kan ikke veie mer enn 1000g, inkl. emballasje.
Maks mål er: Lengde 34 cm, bredde 24 cm og høyde 7 cm.
Ordren kan ikke ha høyere verdi enn kr. 1000,- inkl. mva.

Postnord MyPack

MyPack er en sikker leveringsmetode som er sporbar via sidene til Postnord (postnord.no). Disse pakkene leveres enten til ditt nærmeste utleveringsstedet eller til det utleveringsstedet du har valgt når du gikk til kassen. Sendingen kan spores fra din konto, eller via Postnord sin sporingsside. For mer info om MyPack, klikk her.

Posten Servicepakke

Pakken leveres til ditt lokale postkontor hvor du må hente ut pakken når den kommer. Disse pakkene har en fremsendingstid på 1-5 dager avhengig av hvor du befinner deg hen i landet. Bor du i Finnmark, kan du f.eks. regne med en fremsendingstid på 5 dager og hvis du bor lenger sør, tar det vanligvis 2-3 dager. Alle servicepakker kan spores på web og gir deg derfor helt sikker levering.

Bedriftspakke Dør - Dør

Bedriftspakke Dør - Dør gir deg landets største og mest effektive distribusjonsnett for transport av pakker fra bedrift til bedrift. Dette er et avtalebasert produkt som innebærer at pakken leveres på døren hos din bedrift innen kl. 16.00 dagen etter innlevering (dette gjelder som hovedregel). Utkjøring til mottaker; alle dager mandag-fredag. Bedriftspakker kan spores på web.

Til toppen
ALDERSVERIFISERING
Du må være minst 18 år for å handle på denne siden.
Alderen din må verifiseres med BankID etter fullført handel.