LIQUA Cappucino

Ferdig blandet ejuice fra Liqua med smak av Cappucino. Liqua Cappucino er en evæske med høy PG prosent og egner seg best for damping på under 15 watt.

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 49,00
Detaljer
Detaljer

Denne ejuicen tilhører "Liqua C"-serien til Liqua og er først og fremst beregnet for damping på lavere effekt. C-serien har en VG/PG fordeling på ca. 70% PG og 30% VG. Dette er ideelt for damping på under 15 watt, men hvis du skal dampe på høyere effekt enn det, bør du heller prøve Liqua Q eller Liqua HP fra samme produsent. 

Liqua bruker kun gode USP-godkjente ingredienser. Disse blir blandet sammen i en prosess med veldig høy standard. Her benyttes det SGS testing, dobbelfiltrering, engangspumper og beskyttelse mot oksidering. Denne prosessen er automatisert sånn at hver eneste produksjon får like gode resultater.

Egenskaper:

  • Testet fri for diacetyl, acetaldehyde og acetyl propionyl.
  • 70/30 PG/VG fordeling
  • USP godkjente ingredienser
  • Leveres i PE-flasker med drypptut
Mer informasjon
Mer informasjon
Produsent Liqua
Smak, detaljert Cappucino
VG/PG blandingsforhold 30/70
Nikotinstyrke 0 mg/ml
Smak Cappucino
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (1)
Review from Tobias
Karakter
Jeg hadde lave forventninger etter å ha prøvd strawberry fra liqua. Men jeg må si at jeg ble overasket. Smaker noe i retningen av en veldig mild cappuccino med fet fløte.

Ganske behagelig smak, ikke noe jeg går lei av med en gang. Men jeg må si at det er fløte/melke smaken som dominerer. Hadde fint klart seg med litt mer kaffe smak som jeg savner for en finere balanse. Heller definitivt mer i retningen av søt og fet cappuccino.
Omtale av Tobias (Sendt inn 02.05.2015)
Skriv din egen omtale
Du omtaler nå: LIQUA Cappucino
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter

Alderskontroll

Du må være over 18 år for å handle på denne siden.

UNDER 18