Native Wicks Bomull

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 75,00
Detaljer
Detaljer

Native Wicks er laget av Pimabomull som hovedsaklig blir dyrket i Peru. Dette er en av de mest eksklusive typene av bomull på markedet og er kjent for å være veldig slitesterk og absorberende.

Native Wicks er håndlaget helt fra den høstes inn på åkrene og frem til den blir pakket ned i eske. Den er spesielt designet med tanke på damping og inneholder ingen kjemikalier, plantevernmidler eller naturlige oljer som man ofte finner i andre typer bomull. Native Wicks trenger ingen "innkjøringstid" og gir derfor ren og god smak helt fra det første trekket til det siste. Den er også svært motstandsdyktig mot varme og ikke minst veldig absorberende og den egner seg derfor optimalt for damping. 

Produktomtaler
Omtaler fra kunder (4)
amazing
Karakter
Denne bomullen har en fantastisk god egenskap til å holde lenge (så sant man ikke tørrbrenner), damper regelmessig da med samme juice og trenger kun å byttes ca 1,5 ukes mellomrom :) har også opplevd andre merker når det er lite juice igjen i bomullen som gjør at denne ikke føler en dryhit som andre Omtale av aki (Sendt inn 01.04.2017)
Anbefales ikke.
Karakter
Ikke bra i det hele tatt. Håpløs å holde denne bomullen fluffy, ikke god å jobbe med og den har en fremtredende smak som ødelegger dampeopplevelsen. Anbefaler å heller gå for Koh gen do-bomullen. Omtale av Arvid Fuzzy (Sendt inn 21.11.2016)
Review from Hans Petter
Karakter
Denne bomullen er helt sjuk!. Når du skal bytte smak så bare dry tenner du bomullen til den begynner og brenne så blåser ut. Good to go uten snev av brent smak :) anbefales på det sterkeste Omtale av Hans Petter (Sendt inn 05.09.2015)
Review from knut
Karakter
meget bra, bedre en koh gen og nakamichi. Omtale av knut (Sendt inn 08.08.2015)
Skriv din egen omtale
Du omtaler nå: Native Wicks Bomull
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter

Alderskontroll

Du må være over 18 år for å handle på denne siden.

UNDER 18