Nemesis Kalafan Edition CNC

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 1 395,00
Detaljer
Detaljer

Nemesis Kalafan Edition er en ren mekanisk mod fra firmaet Atmomixani. Atmomixani er et gresk firma som produserer håndlagde mods og er verdenskjent for sin utrolige byggekvalitet og flotte design. Nemesis finnes i forskjellige varianter, bl.a. polert, matt, messing, V.W. og denne "Kalafan" versjonen. Nemesis Kalafan Edition er laget i rustfritt stål med kropp i chrome farge og låsering i matt. Den har en CNC gravert Nemesis logo i front. 

Denne MODen leveres i en liten fløyelsesbag med 3 ekstra forlengelsestuber og en ekstra bunnfjær. Den korte tuben er laget spesifikt å bruke kick på denne MODen. De andre tubene brukes for at du lett skal kunne velge hvilken type batteri du vil bruke: 18350, 18500 eller 18650. For å bruke et 18500 eller 18650 batteri, skrur du bare på en av de 2 inkluderte forlengelsestubene og ønsker du å bruke kick, skrur du bare fast den korte tuben i tillegg.


Egenskaper

  • Diameter 22mm
  • Justerbar låsering for av/på bryter
  • Justerbare sølvforgylte kontakter
  • Kompatibel med 18350, 18500 og 18650 batterier

Innhold i pakken
  • 1 x Nemesis mod 18350
  • 2 x Forlengelsestuber
  • 1 x Kick ring
  • 1 x Oppbevaringspose (fløyel)

Produsenten anbefaler at du kun bruker IMR batterier på Nemesis.

Tips & triks

  • Det følger med en ekstra fjær i pakken. Denne fjæren er stivere enn den som står i originalt. Hvis du setter Nemesisen på bordet og den fyrer uten at du ønsker det, kan du bytte ut fjæren som står i med den stive medfølgende fjæren.
  • Kontaktene på Nemesis er sølvlegerte. Sølv vil oksydere over tid og etterlate seg små smarte flekker på kontaktskruene. Denne oskyderingen kan du gni vekk med en pussefille med litt vann på. Ikke bruk kjemikalier til dette, da kan du ødelegge sølvlegeringen. 

Notis hentet fra hjemmesiden til Atmomixani:
Det er normalt at det forekommer små synlige imperfeksjoner på produktet fordi det er håndlaget og polert for hånd. Dette påvirker på ingen måte bruken av produktet. Vi aksepterer ikke returer av produktet som følge av disse imperferksjonene.
Mer informasjon
Mer informasjon
Produsent Atmomixani
Materiale Rustfritt stål
Gjenger Standard 510
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (1)
Review from Mayeliz Øysteinsdatter Haugen
Karakter
Denne har jeg blitt veldig glad i.
Som alle andre håndlagde Nemeses er den et smykke av en mod. Sammen med Kayfun er den en sikker vinner. Med magneter i bunnknappen er den supersoft å bruke. Inngraveringen er dyp og veldig pen.
Omtale av Mayeliz Øysteinsdatter Haugen (Sendt inn 23.07.2014)
Skriv din egen omtale
Du omtaler nå: Nemesis Kalafan Edition CNC
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter

Alderskontroll

Du må være over 18 år for å handle på denne siden.

UNDER 18