Smok Magneto III

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 99,00
Detaljer
Detaljer

Smok Magneto III er en 100% mekanisk mod. Her er det ingen ledninger eller elektronikk og all strømmen går derfor direkte til fordamperen. Magneto III bygger på forgjengerene Magneto I og II og har blitt utbedret på en rekke områder. Den nye versjonen er kortere enn den første og har bl.a. fått en justerbar senterpinne for at du skal kunne tilpasse MODen til alle typer 510 fordampere. Magneto III har bevegelige kontaktpinner til batteriet for at den skal kunne fungere både med batterier som har flat topp og nippel. Det har nå også blitt mye enklere å låse Magneto når du ikke bruker den. Bare vri hjulet ved fyreknappen rundt 1cm, så står den i låsemodus. Denne MODen slår mange av sine konkurrenter under spenningsfalltester. Lavt spenningsfall betyr enda mer effekt og dampeglede!

Den nye versjonen av Smok Magneto har de samme kvalitetene som andre lignende mods, men denne skiller seg ut på et viktig område: Den har magnetisk bryter. Vanlige mekaniske mods bruker bare en fjærbelastet bryter til fyreknappen, mens Magneto III er utstyrt med sterke magneter som frastøter hverandre. Dette høres kanskje ut som en ubetydelig forskjell, men det er det faktisk ikke. Vanlige fjærer mister spennet etter at de vært i bruk en stund og gjør at knappen blir dårligere og dårligere med tiden. Magneter derimot holder mye lenger og gjør dessuten at knappen blir veldig behagelig å bruke. Knappen fungerer uansett om du trykker midt på eller på siden i motsetning til mange andre mods.

Versjon 1 av Magneto kunne skru seg på av seg selv når den stod oppreist på bordet. Denne nye utbedrede versjonen har derimot en kraftigere magnet som gjør at den kan stå oppreist på bordet uten at den skrur seg på ved et uhell. Magneto III har også en låsbar fyreknapp. Dette gjør at du kan ha den i lomma uten at den slår seg på og brenner opp vekene.

Magneto III har 3 store ventilasjonshull rett over bryteren for å beskytte batteriet. Den er også justerbar i lengden og kan brukes med 18350, 18500 og 18650 batterier. Lengden og batterilevetiden kan du derfor tilpasse selv. 

 

SMOK Magneto III egenskaper:

  • Solid konstruksjon i rustfritt stål
  • Teleskopisk, kan trekkes ut hvis du vil bruke store batterier
  • 100% mekanisk, ingen ledninger eller elektronikk
  • Justerbar senterpinne - gjør det mulig å bruke veldig mange forskjellige tanker/fordampere
  • Kan bruke både 18350, 18500 og 18650 batterier
  • Bunnknappen kan enkelt låses ved å vri låseringen et hakk til siden
  • 510 tilkobling 
  • Magnetisk bryter
  • Kontaktpunkter i messing for ekstra god ledningsevne
  • 3 store luftehull for god ventilering til batteriet
Mer informasjon
Mer informasjon
Produsent Smoktech
Vekt (gram) 110 gram
Materiale Rustfritt stål
Lengde 86-111 mm
Gjenger Standard 510
Sertifiseringer CE, ROHS
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
Du omtaler nå: Smok Magneto III
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter

Alderskontroll

Du må være over 18 år for å handle på denne siden.

UNDER 18