Smok TFV12 Prince Tank

TFV12 Prince er en stor tank fra Smok. Dette er tanken for deg som er ute etter smak og store skyer, uten at du trenger å etterfylle væske hele tiden.

Tilgjengelighet: På lager

kr 379,00

* Påkrevde felt

Detaljer
Detaljer

TFV12 Prince er en tank som er basert på storebroren TFV12 Cloud Beast King. TFV12 Prince er en kraftig smakstank som rommer hele 8ml med e-juice. Tanken leveres med 3 stk. fordamperhoder: T10, X6 og Q4. Det heftigste fordamperhodet er T10 som har et tidobbelt coil-oppsett og fungerer best mellom 80-110 watt. Tanken er laget for de som ønsker store skyer og mer smak. Smok har forbedret påfyllingsmekanismen på TFV12 Prince, og den har nå fått en ekstra knapp for å åpne topplokket. Dette er for å sikre deg mot at lokket ikke åpner seg av seg selv.

TFV12 Prince kan også settes opp med RBA-dekk. RBA-delen kan bestilles som tilbehør.

Se anmeldelser og brukervideoer på Youtube for mer informasjon.

Smok TFV12 Prince egenskaper:

 • Størrelse: 63x28mm
 • Konstruksjon i rustfritt stål
 • 8.0ml kapasitet
 • Laget for smak og store skyer
 • Store justerbare luftehull
 • Bred Cobra drip tip
 • Påfylling fra toppen som åpnes ved å trykke på en knapp

Pakken inneholder:

 • 1 x TFV12 Prince (8ml glass)
 • 1 x V12-T10 dectuple coil (0.12Ω)
 • 1 x V12-X6 sextuple coil (0.15Ω)
 • 1 x V12-Q4 quadruple coil (0.4Ω)
 • 1 x Ekstra glasstank (5ml)
 • 1 x Pose med tilbehør
 • 1 x Bruksanvisning på engelsk
Smok TFV12 Prince e-sigarett tank Smok TFV12 Prince Cobra triptip Smok TFV12 Prince 8ml glass tank Smok TFV12 Prince høy kvalitets materiale Smok TFV12 Prince enkel toppfylling Forbedret fordamperhoder til TFV12 Prince Smok TFV12 Prince coiler Smok TFV12 Prince enkel toppfylling
Mer informasjon
Mer informasjon
Produsent Smoktech
Vekt (gram) 60g
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (8)
Skuffet over låsemekanisme
Karakter
Har brukt denne over flere måner nå og den har fungert fint sålenge den får stå i ro og fred på bordet. Etter noen uker begynte den og lekke og jeg byttet coiler flere ganger, men det viste seg og være påfyllingslokket som var problemet. Kommer noe borti knappen for å åpne lokket åpner det seg en millimeter og coilen blir oversvømt og ejicen renner ut igjennom luftehullene. Du må sjekke at lokket er helt i lås når du setter den fra deg ellers renner ejuicen utover hele moden, inn bak knapper og inni batteri rom. RBA coilen er liten og vanskelig å bygge på (kansje lettere for folk som har god erfaring med å bygge coiler) ellers en grei tank med kjøpe coiler som varer lenge, fikk 3500 puff ut av Q4 coilen.

Hadde det ikke vært for påfyllingsmekanisme og rba hadde den fått 5/5
Omtale av Kalle (Sendt inn 06.12.2019)
Bra men...
Karakter
Tanken er veldig fin å se på å lett og gjøre ren, lett påfylling av væske og liten kjangs for at lokket spretter opp.
men.... igjen disse coilene til disse er absolutt mega søppel. skal jeg ikke si alt for mye om alle coilene her men T10 coilene er søppel. testet 6 coiler i denne 4 av den var ubrukelige fra første stund 2 av de kunne brukes et par dager før de smakte dritt. kjøpte freemax mech pro å en ny verden kom for mine øyne. så hvis du er ny til vaping å kjøper denne. så ikke gi opp selv om smaken på denne ikke er god. prøv en ny tank og problemet er nok borte.
pass bare på at blandingen er max 70/30 ellers er bommulen for tett til at det blir noe serlig vellykket
Omtale av Kai (Sendt inn 31.08.2018)
Fy Fa** for en Tank
Karakter
Her er det bare 1 ting å si vist du vil ha den beste Tanken og de beste coilene så er det bare å kjøpe denne selv Rba/RDA og og alle Rb.... Coilene sliter med å holde følge med denne, man for jo Rba coil til den også. Omtale av Kleivin (Sendt inn 17.07.2018)
Beste tanken
Karakter
Denne tanken lekket som en sil første gang jeg fylte den med juice rett ifra boksen. Utover hele moden. Heldigvis hadde jeg ikke fylt hele tanken på 8ml full. Men det fantes en enkel fiks på nettet for å fikse problemet. Deretter funket denne som bare det. Gir damp mengder på høyde med mekaniske mod'er, og masse smak. Den krever litt watt for å fungere optimalt. Men en fantastisk bra tank. Elsker også bobleglass og hele designet. Denne tanken innfrir på alle områder og anbefales varmt. Lekasjen trekker bittelitt ned, men er enkelt å fikse. Uten tvil den beste tanken jeg har hatt. Har ingen problemer med å varmt anbefale denne tanken. Liker også at man har et hav av farger og stilige drip tipper å velge mellom på denne tanken. Løp og kjøp! Omtale av Jan R. (Sendt inn 02.06.2018)
Bruk RBA-coil
Karakter
Kjøpte denne som del av Smok Mag settet for et par uker siden, og er meget fornøyd!

Vil anbefale T10- coilen hvis du ikke vil bygge din egen RBA (som jeg foretrekker). Topp tips med mange av Smok sine atomizere er å stikke et par hull i bomullen/gjøre den litt mindre tettpakket, da minimerer du sjansen for tørre hits, som jeg fikk et par av, selv under anbefalt effekt.

Men, hvis du pakker din egen RBA, så er det bare natt og dag forskjell. Jeg har kjedevapet på 90W, og etter en hel 8ml fylling pluss litt til har jeg ikke fått en eneste antydning til et tørt hit, og smaken er enda bedre enn de ferdigproduserte coilene.

Som en bonus hvis du bruker RBA-en er at det garantert kommer til å koste deg mindre i det lange løp.

3/5 med standardcoiler og 5/5 med RBA, derav 4/5 som angitt.
Omtale av Penguin (Sendt inn 28.05.2018)
Drit bra
Karakter
Beste tanken jeg har hatt, den bruker ikke så mye juice som alle andre påstår, Det eneste negative jeg har funnet er at coilsa koster mye! Omtale av Bolla (Sendt inn 05.03.2018)
God smak!
Karakter
Veldig god smak, fantastisk låsemekanisme, Anbefaler denne til di som er ute etter smak. Greit å kunne kunne velge mellom bobleglasset og det flate Omtale av Stefar (Sendt inn 15.02.2018)
Utrolig men sant!
Karakter
Fikk min Smok Prince tank i posten idag. Det var store forventninger knyttet til nettopp denne tanken. Jeg kan bare love at at den innfrir på alle måter tenkelig. Smok har virkelig klart denne gangen. Den får virkelig fram smaken i juicen. Den lager enorme skyer. Utseende er bare så tøff og kult så det kan bli. 8 ml kapasitet er veldig praktisk. Låse mekanismen er en kjempe forbedring. Likte ikke den eldre varianten med ett teit gummiband som skulle sikre at tanken ikke åpnet seg. Her er det trykk, vri og lås. Lignende Valyrian tanken. Drip tippen er også veldig god. Coilene er hva jeg vil kalle fornuftige uten overdrivelse. T10 coilen fra 60-120w er mer enn nok. Alt i alt vil jeg si at dette er det nærmeste man kommer en perfekt tank. Iallefall for øyeblikket. Full score, løp og kjøp!! Omtale av Jimmy (Sendt inn 07.02.2018)
Skriv din egen omtale
Du omtaler nå: Smok TFV12 Prince Tank
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter

Alderskontroll

Du må være over 18 år for å handle på denne siden.

UNDER 18