Striker Matte 510 for Nemesis

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 295,00
Detaljer
Detaljer

Striker er en dripper fra det greske firmaet Atmomixani. Dripperen er spesiallaget for bruk sammen med Nemesis fra det samme firmaet. Striker har ingen vanlig sokkel med gjenger sånn som de fleste andre drippere leveres med. For å feste denne, må du først skru av toppen på Nemesis mod'en og så skru dripperen direkte på batterituben. Fordelen med dette, er at du får en veldig kort mod uten ekstra unødvendige koblinger.

Kvaliteten på Striker er svært høy, akkurat som alle andre produkter fra Atmomixani. Kontaktflaten er laget i sølvlegert messing, kroppen er laget i rustfritt stål og alt er utskjært med høyeste presisjon for at den skal fungere best mulig. Striker benytter et 3-post design for at det skal være mulig å sette opp forskjellige konfigurasjoner på den. Begge minuspostene kan skrus av for at den skal være enklere å rengjøre.

En annen egenskap ved Striker, er at den har justerbar lufttilførsel. Ringen i midten har 3 hull i forskjellige størrelser (1.2-3mm i diameter) og har i tillegg motstående hull på 1.5mm for riktig ventilering ved bruk i en dobbelcoil konfigurasjon. Små prikker på toppen av tanken indikerer hvor disse luftehullene er plassert. Både toppen av tanken og den justerbare lufttilførselen er sikret med doble o-ringer.

 

Striker leveres med kanthal og bomull.

Drip tip følger ikke med og må kjøpes separat (type 510).


Produktomtale av Todd:

Mer informasjon
Mer informasjon
Produsent Atmomixani
Materiale Rustfritt stål
Lengde 26 mm
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
Du omtaler nå: Striker Matte 510 for Nemesis
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter

Alderskontroll

Du må være over 18 år for å handle på denne siden.

UNDER 18