Synthetic Cloud Aeolus RDA

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 895,00
Detaljer
Detaljer

Aeolus RDA er en RDA eller "dripper" fra det amerikanske firmaet Synthetic Cloud. Dette er en svært populær dripper og har blitt en favoritt blant mange av de mest profilerte anmelderne på youtube. Dripperen gir særdeles god smak og lekker ikke væske fordi at luftinntaket er i toppen og ikke i bunnen.

Luftstrøm

Aeolus RDA bruker Synthetic Cloud sitt egenutviklede vertikale luftstrøm-system. Dette fungerer svært bra ved at den sender luftstrømmen direkte over toppen og rundt de oppvarmede coilene sånn at all dampen som blir produsert går ut til munnstykket. Dette gjør at du får en mye kaldere, tykkere og mer smakfull damp og at dampen ikke blir værende igjen i bunn.

Aeolus har også mange muligheter når det kommer til justering av luftmengden. Dripperen kan brukes i både enkel og dobbelcoil konfigurasjon ved å vri på luftjusteringen på toppen av sylinderen. Et åpent hull for singel coil og 2 åpne hull for dobbel eller quadcoil konfigurasjon. Mengden luft er også enkelt å justere ved å vri på hjulet. Vil du lage store skyer, er det bare å sette åpningene på full blås!

Lekkasje

Synthetic cloud har spesielt tenkt på lekkasje når de laget denne dripperen. De valgte derfor å sette luftehullene på toppen av dripperen i stedet for i bunn. Dette betyr at du ikke vil få problemer med lekkasje selv om du fyller på for mye væske (når den står horisontalt). 

Avkjøling

Aeolus har en kjøleribbe i bunn for å avlede varme fra dripperen. Denne kjøleribben er avtagbar slik at du kan velge om du vil bruke den eller ikke. Kjøleribben gjør at mod'en du bruker ikke blir varm og at dripperen avkjøles mye raskere.

Anti-Spitback Design

Takket være det vertikale luftstrømsystemet til Synthetic Cloud, vil du få lite problemer med væske som spruter opp i munnen. Dette er fint ved konkurransebruk eller hvis du vil ta ekstra lange drag uten å måtte bekymre deg for å få munnen full av væske.
 

Egenskaper:

  • Syntheticloud’s Anti-Flood System
  • Avtagbar kjøleribbe
  • PEEK isolatorer
  • Dyp væskebrønn
  • Senterpinne i kobber
  • Viton O-ringer
  • 304 rustfritt stål
Mer informasjon
Mer informasjon
Driptip tilkobling Type 510
Lengde 40,2 mm
Gjenger Standard 510
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
Du omtaler nå: Synthetic Cloud Aeolus RDA
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter

Alderskontroll

Du må være over 18 år for å handle på denne siden.

UNDER 18