VapeOnly Malle er en liten e-sigarett som ligner på en vanlig sigarett i størrelse og fasong. Dette er fint startsett for deg som vil ha noe som både ser og kjennes ut som en vanlig sigarett under bruk. Malle er vår aller minste e-sigarett og det nærmeste du kommer til en vanlig sigarett i følelse og funksjon i nettbutikken vår.

Settet leveres med 2 oppladbare e-sigaretter som hver har et batteri på 180mAh. Dette er et relativt lite batteri som raskere går tomt for strøm enn et tradisjonelt batteri og VapeOnly har derfor valgt å legge ved et lade-etui i tillegg med et stort batteri på 2250mAh. Hver gang du har brukt e-sigaretten, legger du den tilbake i etuiet og etter en kort stund er den klar til bruk igjen ferdig oppladet. Det er plass til begge e-sigarettene i lade-etuiet og det har batterinivå-indikatorer for både e-sigarettene og etuiet, slik at du til enhver tid kan se hvor mye strøm som er igjen. 

Settet er komplett bortsett fra evæske. Evæske kan du kjøpe her.

Vi selger også reservedeler til Malle. Det følger med 2 stk. fordamperhoder i pakken. Disse må vanligvis byttes ut med 1-3 ukers mellomrom.

Pakken inneholder:

  • 2 x Malle batterier
  • 2 x Malle tank
  • 2 x Malle fordamperhoder
  • 1 x Malle PCC (lade-etui)
  • 1 x USB ladekabel
  • 1 x Brukerveiledning på engelsk

 Vapeonly Malle

 

Vapeonly Malle

Kundespørsmål
Ingen spørsmål
Vennligst logg inn for å stille et spørsmål
Skriv din egen produktomtale
Skriv en omtaleVapeOnly Malle E-sigarett sett
Til toppen