Vaporesso Ceramic cCELL Coil

Keramiske fordamperhoder til Vaporesso cCell fordampere, Aspire Atlantis, Triton, Eleaf Melo og Herakles.

Tilgjengelighet: På lager

kr 40,00

* Påkrevde felt

Detaljer
Detaljer

Vaporesso cCell er et fordamperhode som bruker et unikt varmeelement. Fordamperhodet inneholder ikke bare bomull sånn som tradisjonelle hoder gjør, men har også et keramisk element rundt coilen. Denne keramiske kappen gjør at fordamperhodet får lenger levetid og at det blir mindre brentsmak. cCell coil er kompatibel med Vaporesso Target Pro, Aspire Atlantis, Aspire Triton, Eleaf Melo og Sense Herakles.

Selges i 3 varianter:

  • 0.2ohm Nickelcoil for mods med temperaturstyring
  • 0.5ohm SS316 VW (20 - 40W) og VT
  • 0.9ohm Kanthal VW (20 - 35W)

Egenskaper:

  • Keramisk kappe
  • Kompatibel med Vaporesso Target Pro fordampere, Atlantis, Triton, Melo og Herakles
  • Ingen "spitback"
  • Selvrensende
  • Gir konsistent smak
  • Lenger levetid
Mer informasjon
Mer informasjon
Produsent Vaporesso
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (3)
Fantastisk levetid og smak
Karakter
Vaporesso Target Pro 75 med cCell coil var den første kit'en jeg kjøpte. Brukte den i flere måneder uten å vite at coiler skal skiftes ut. Da den til slutt begynte å smake dårlig trodde jeg den var ødelagt og byttet ut hele tanken. Ja, jeg var helt grønn. Deretter gikk det i forskjellige tanker som bruker bomullscoiler som jeg dampet på 40-50w. Favorittene var Cleito, uWell, og baby beast. God smak men svært kort levetid. Rundt 1 uke. Plutselig kom jeg på Vaporesso sin cCell coil og kjøpte noen 0.5 ohm coiler. Smaken og dampproduksjonen er helt lik de andre jeg bruker. Men levetiden er myyye lenger. Hvor mye lenger? Jeg vet ikke for jeg har ennå ikke trengt å bytte den ut. Her sparer jeg penger på coil. Og jeg sparer penger på juice, for det blir alltid svinn når en bytter coil ofte. Og siden jeg damper cCell på 27-30W så lever batteriet lenger mellom ladingene. WIN WIN WIN =D Omtale av Djavid Nordbø (Sendt inn 13.11.2017)
Bra smak lengre leve tid tull med temp styring.
Karakter
De er helt enestående på smak men opplever at de ikke fungerer helt brabmed temp styringen . Men smaken er mye bedre en bomuls coiler og leve tiden er mye lengre. Omtale av Stig-Anders Johansen (Sendt inn 01.03.2017)
Fantastik!
Karakter
Dette er coiler som du bør prøve. Har røykt litt på vanlig bomulls coiler men disse coilene kan ikke sammenlignes med noen andre coiler som jeg har prøvd.
Smaken er bare helt fantastisk samt at jeg aldri har opplevd spittback, som kan være et lite problem med bomulls coiler. Jeg bruker disse i Tritan 2 og Atlantis 2. Fungerer helt utmerkert.
Bør prøves!
Omtale av Andre Hovd (Sendt inn 26.10.2016)
Skriv din egen omtale
Du omtaler nå: Vaporesso Ceramic cCELL Coil
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter

Alderskontroll

Du må være over 18 år for å handle på denne siden.

UNDER 18