VV - Coconut Conniption (datovare)

Selges til nedsatt pris pga. utgått best før dato (04/16).

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 30,00
Detaljer
Detaljer

En fersk og ren smak av tropisk kokosnøtt! 

Coconut Conniption kommer fra Virgin Vapor sin "Absolute Virgin" serie og er fremstilt uten bruk av etyl alkohol og er helt fri for propylene glycol (PG). Absolute serien er kun laget av organiske og rene ekstrakter fra frukt, blomster, grønnsaker og nøtter. Dette er grunnen til at evæskene til Virgin Vapor ikke smaker kunstig sånn som evæske fra andre produsenter ofte gjør. Disse væskene er veldig potente, høyt konsentrerte og veldig rene, uten fargestoffer, fyllstoff, konserveringsmiddel eller tilsetningsstoffer. Væskene er i tillegg vegane, sukkerfrie og glutenfrie. 

Mange av såkalte PG-frie evæsker på markedet, inneholder ofte PG. Grunnen til dette, er at essensene som blir brukt ofte er tynnet ut i PG. Væskene til Virgin Vapor inneholder ikke PG i det hele tatt og egner seg derfor spesielt godt til alle som får allergiske reaksjoner mot PG. 

Enkelte personer får også allergiske reaksjoner mot etyl alkohol. "Absolute Virgin" serien til Virgin Vapor inneholder derfor ikke dette stoffet slik som den vanlige Virgin-serien kan gjøre. Dette gjør at det er en kostbar og tidkrevende prosess å produsere denne væsken. 

Alle evæskene til Virgin Vapor er testet frie for diethylene glycol (DEG) og andre tungmetaller som kvikksølv, bly, krom og cadmium. De opprettholder de strenge kravene til AEMSA sine protokoller med jevnlige laboratorietester for å kontrollere at væsken ikke inneholder diacetyl eller pentanedione. I tillegg er væsken tappet i glassflasker og ikke i plastflasker for å forhindre at kjemikalier som BPA skal blande seg i væsken.

Er du ute etter en 100% VG basert væske som gir mengder med damp og som gir en særdeles ren og ekte smak, bør du utvilsomt prøve ut Virgin Vapor!
 

Ingredienser: Vegetabilsk glyserin, sertifiserte organiske smaksstoffer og destillert vann.

Mer informasjon
Mer informasjon
Produsent Virgin vapor
Smak Kokosnøtt
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
Du omtaler nå: VV - Coconut Conniption (datovare)
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter

Alderskontroll

Du må være over 18 år for å handle på denne siden.

UNDER 18