Innokin iClear 16

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 20,00
  • Kjøp 20 for kr 10,00 hver og spar 50%
Detaljer
Detaljer
iClear 16 er verdens første fordamper med dobbel coil. Det betyr i praksis at den produserer en klar smak og mye damp og den har derfor blitt et svært populært produkt blant aktive dampere. 
 
Fordamperen bruker standard 510 gjengefeste og passer derfor til de aller fleste e-sigaretter på markedet. Den har 2 lange veker (1 pr. coil) for en kontinuerlig flyt av vesken i alle posisjoner. Denne dobbel coil løsningen produserer mer damp og lager bedre smak enn de som kun har én coil.
 
Iclear 16 kan enkelt demonteres for rengjøring eller hvis du ønsker å bytte ut deler. Den er enkel  å fylle med en påfyllingsflaske. Det er bare å skru av tuppen, hold den litt på skrå og drypp vesken over til siden (unngå veske i midten, her skal luft inn/ut). Rommer ca. 1.6mL med veske.
 
Iclear 16 finnes i både 2.1 og 1.5 ohm. Denne varianten har 2.1 ohm.
Mer informasjon
Mer informasjon
Produsent Innokin
Motstand, coil 2.1 ohm
Gjenger Standard 510
Type coil Toppcoil
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (2)
Review from Øystein Andersen
Karakter
Jeg fikk en av disse med på kjøpet som en del av en promotion fra utlandet, og jeg er hittil positivt overrasket over den. Når det er sagt har jeg bare brukt den i et par dager, så jeg vet ikke hvor lenge den "varer".

Som en kommentar til Sander's innlegg (og Nosmoke's kommentar), jeg kjører med et par protank mini's og et par Aspire Nautilus tanker, på diverse batterier (vision spinners, etc), og kjører stort sett alt på rundt 4 - 4.3 volt.

Når jeg prøvde det på denne var det fullstendig stopp, den klarer ikke den volten, det smakte bål rett og slett. Skrudde den ned til 3.3 volt som er det laveste, og siden det har den vært helt fantastisk.
Omtale av Øystein Andersen (Sendt inn 14.08.2014)
Review from Sander
Karakter
Helt grei, men den begynner å smake svidd relativt raskt! Og det er lite smak med denne. Men den lager mye damp sjøl om du bruker liquid med mye PG å lite VG

Kommentar fra NoSmoke: Hvis du bruker for høy volt eller watt på batteriet så vil alle fordampere gi brent smak. Skru ned volt/watt helt til brentsmaken forsvinner, så er problemet løst.
Omtale av Sander (Sendt inn 28.06.2014)
Skriv din egen omtale
Du omtaler nå: Innokin iClear 16
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter

Alderskontroll

Du må være over 18 år for å handle på denne siden.

UNDER 18